Belediye Başkanımız Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatını Yerinde İnceledi

26.01.2024

Belediyemiz ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle yapılan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç süreç hakkında bilgi aldı.

Belediyemiz ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Projenin altyapısı Belediyemiz, üstyapısı ise Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın öncülüğünde gerçekleşen projenin inşa çalışmaları devam ederken Başkanımız , inşaat sürecini yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karapınar mahallesinde bulunan ve yaklaşık 5 dönümlük bir alana sahip olan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatımızın en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

İnşaat alanında devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi alan Başkanımız yaptığı açıklamada, "Yüzme havuzumuzun arka tarafında yer alacak olan Engelsiz Yaşam Merkezimizde, özel gereksinimli vatandaşlarımız için daha yaşanabilir bir ortam sunmayı amaçlamaktayız. İçerisinde çocuk destek birimi, kadın destek birimi, yaşlı destek birimi, çocuk sanat atölyesi, seminer odası ve kütüphanesi gibi alanlar bulunan 350 metrekare kapalı alana sahip olacak olan projemiz, kısa süre içinde tamamlanıp hizmet vermeye başlayacaktır. Altyapı çalışmalarını belediyemiz, üstyapı çalışmalarını ise UNDP gerçekleştiriyor. Projemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.