Sümerevler Mahallesi Yeni Parkına Kavuşuyor

30.01.2024

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sümerevler Mahallesinde 7500 metrekare alana sahip olacak “Semt Park” için çalışmalara başladı.

Belediyemiz tarafından yürütülen ve daha yaşanılabilir Adıyaman vizyonu ile sosyal yaşam alanları üzerine yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal ve kültürel çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, Sümerevler Mahallesinde vatandaşların daha ferah bir şekilde sosyalleşebilmesi adına 7500 metrekare alana sahip olacak olan “Semt Park” projesi için çalışmalara başladı.

Yapımına başlanan Semt Park 7500 metrekare alana sahip olurken içerisinde basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanı, otopark, piknik alanı ve yeşil alana sahip olacak.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Sümerevler Mahallesinde yapımına başlanan parkın çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışma alanını gezerek yetkililerden bilgi alan Başkanımız yaptığı açıklamada, “Adıyaman’ımızı yeniden ayağa kaldırmak ve vatandaşlarımıza sosyal alan oluşturmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yakın zamanda açılışını yaptığımız Yakup Taş Park’ının yanı sıra şimdide depremden önce başlamayı planladığımız Semt Park’ın çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Parkımızı 7500 metrekare alan üzerine yapıyoruz ve içerisinde basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanı, otopark, piknik alanı ve yeşil alan gibi vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebileceği bir sosyal alan olacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.